A GENTLEMAN’S BULB CLUB
LÖKAR & KNÖLAR FÖR HÖSTPLANTERING 2016

Hej Bulb Club medlem!

Här hittar ni en lista med lökar för höst plantering som vi kommer att importera direkt från Holland. Om du är intresserad av att vara med, vänlieng skicka in din beställning SENAST tisdag den söndag 3 JULI!

Leverans: början/mitten av september.

VÅRA LÖFTEN

- KVALITETSLÖKAR

Lökarna som vi bjuder ut till försäjlning är precis samma lökar, från samma holländska leverantör, som vi själva planterar i A Gentleman’s Garden.

- LEVERANS

Vi levererar inom Sverige med DHL Freight för max 50 kr oavsett vikt eller så är ni välkomna att hämta lökarna hos oss i Tumba inom 10 dagar efter att ni fått besked att lökarna har kommit in.

- KONKURRENSKRAFTIGA PRISER

Vi är övertygade om att våra priser är bland de billigaste på marknaden, och vi har ingen minsta beställning!

- STORKÖPSRABATT

20% rabatt på den del av beställningen som överstiger 500 kr (t ex vid en beställning på 700 kr blir slutpriset bara 660 kr (500 + 200 minus 20% rabatt)

KAN VI HJÄLPA TILL?

Utbudet ni hittar i listan är baserat på de lökar som vi själva kommer att plantera i A Gentleman’s Garden. Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av någon lök som inte finns på listan. Då kan vi undersöka tillgängligheten och återkomma med ett besked om vi kan leverera, till vilket pris samt eventuell minsta beställning.

                    _______________ 

Observera att lökarna kommer att levereras i enkla påsar med lökens namn och antal, men utan några detaljerade planteringsråd. Ytterligare information om alla lökar kan lätt skaffas på webben, t ex på Google.

Som regel ska lökar planteras på djupet 3 x lökens storlek

Förklaring: Lökstorlek ”L” i listan betyder den största tillgängliga storlek


Observera att lökarna levereras utan några detaljerade planteringsråd. 
Ytterligare information om alla lökar kan lätt skaffas t ex på Google.