dd English

Tidigare krönikor

FLER BILDER

21 mars 2015,

Idag vaknade vi till ett tjockt snötäcke efter en ovanligt varm mars månad. Trädgården har vaknat ungefär en månad tidigare än vanligt vilket betyder att krokus, snödroppar, vintergäck och iris blommar för fullt.

Fotografen är på besök och den gnistrande vita snön tillsammans med blommande krokus blev en fin kontrast som vi inte ser så ofta i trädgården.

Trädgårdssäsongen har börjat och vi har i år igen öppet i trädgården till förmån för Röda Korsets Botkyrka-krets. Vi har också öppet på tidningen Lands Öppna Trädgårdar i juli som vanligt.

12 april trädgården öppen till förmån för Röda Korset

17 maj trädgården öppen till förmån för Röda Korset

14 juni trädgården öppen till förmån för Röda Korset

19 juli kl 12-18 Tidningen Land´s Öppen Trädgård

Dessutom kommer vi att finnas på flera marknader nu under våren, där vi kommer att sälja lökar och knölar för vårplantering. Liljor och dahlior bland annat. Våra lökar och knölar är direkt importerade från Holland och vår leverantör där har fantastisk kvalitét och vi får möjlighet att sälja till riktigt fördelaktiga priser.

9 maj Hågelby Vårmarknad

19 septemberHågelby Höstmarknad

Våren är på väg, det är vi säkra på.

Stefan

A Gentleman Gardner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Gentleman´s Garden Bulb Club

Vi importerar blomsterlökar direkt från Holland och säljer till er utan dyra mellanhänder. Gå med i klubben genom att skicka ett meddelande till INFO@GENTGARD.SE

Vi har inga krav på inköp och ingen minsta beställning. LÄS MER HÄR.

 

bok

Boken om trädgården "Trädgårdspassion - en kärleksförklaring i fyra akter" finns att köpa under trädgårdsvisningarna men går också att beställa här via hemsidan. Boken kostar 230 kr inkl porto och vi skickar paketet omgående. Det finns möjlighet att få en personlig hälsning inskriven i boken och signatur av Stefan Gustavsson - vår gentleman. Skicka ett meddelande till info@gentgard.se

 

Kontakta oss

All text och bild på den här sajten är copyrightskyddad

©A Gentlemans Garden Handelsbolag och ©Solveig Edlund Fotograf